HCI GGZ declaratiepartners

Hoeks bedrijfsondersteuning

Hoeks bedrijfs-
ondersteuning

Hoeks Bedrijfsondersteuning ontzorgt! U kunt doen wat u het leukst vindt zoals met cliënten omgaan. De administratieve zaken worden u door ons uit handen genomen. Verder helpen we u ook met procesondersteuning, training in het systeem, klantgerichtheid en facilitaire ondersteuning.

www.hoeksbedrijfsondersteuning.nl
Bregje Hoeks
06 2422 7358 
bregje@hoeksbedrijfsondersteuning.nl
regio: Landelijk

4Care Zorgadministratie

4Care Zorgadministratie

Neem afscheid van uw administratieve frustraties en leg de focus weer op de zorg”. Dat is het motto van 4Care Zorgadministratie. Bij 4Care vindt u betrokkenheid, deskundigheid, een persoonlijke benadering en een collega die de AVG respecteert. Naast het verzorgen van uw Zorgadministratie, kunt u ook bij ons terecht voor advies voor het optimaliseren van werkprocessen en ondersteuning in de financiële administratie.

www.4care-zorgadministratie.nl
Maurice Lahou
(+31) 615 32 70 03 
info@4care-zorgadministratie.nl
regio: Limburg, Landelijk (op afstand)

Conti-nu bedrijfsondersteuning

Conti-nu bedrijfs-
ondersteuning

Bij Conti-nu is uw gehele zorgadministratie in goede handen. Een juiste dossiervoering zorgt tenslotte voor een goed lopend declaratieproces, dat bijdraagt aan de continuïteit en kwaliteit van uw organisatie. Indien gewenst kan ik u ook adviseren en ondersteunen bij uw (interne) processen.

conti-nu.nl
Dunja Tagliola
06 48870577 
info@conti-nu.nl
regio: Gelderland, Landelijk (op afstand)

Frings Opleiding & Advies​

Frings Opleiding & Advies​

Heeft u administratieve hulp nodig binnen de GGZ? Wij willen u graag hierbij helpen!
Wij zorgen voor de inrichting van HCI GGZ. Adviseren en ondersteunen bij de registratie. Dragen zorg voor de declaratie. Hierbij zijn wij goed op de hoogte van VEKTIS en VECOZO. Wij ondersteunen ook graag bij de onderhandelingen met de verzekeraars en/of gemeenten. Verder zorgen wij voor periodieke managementrapporten die bijdragen tot een verantwoorde bedrijfsvoering.

www.zorgregistratie-oa.nl
Guido Frings
06 8190 7171 
info@zorgregistratie-oa.nl
regio: Limburg, landelijk

Zorgfinancials

Zorgfinancials

U kunt als zorgverlener of zorginstelling bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij uw financiële huishouding. Wij kennen de weg binnen de financiën in de zorg en daardoor kunt u vertrouwen op deskundig advies voor uw onderneming. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nauwe betrokkenheid bij uw onderneming.

www.zorgfinancials.frl
Maarten Felix
(+31) 618 65 46 14 
info@zorgfinancials.frl
regio: Noord