EPD VOOR DE GGZ

EPD Software

Bent u op zoek naar een EPD speciaal voor de GGZ? HCI GGZ biedt het meest complete en gebruiksvriendelijke softwarepakket. Dit elektronische pakket is speciaal ontworpen voor GGZ-praktijken en middelgrote tot grote instellingen. Het voldoet ruimschoots aan alle mogelijke wensen en eisen, en biedt diverse diensten. Bovendien is het volledig naar eigen voorkeur in te richten.

Direct klaar voor gebruik

Het EPD-softwarepakket is direct klaar voor gebruik. Een cursus of training is niet nodig, want HCI GGZ is uiterst intuïtief en gebruiksvriendelijk. U krijgt toegang tot diverse instructievideo’s en online documentatie om vertrouwd te raken met de verschillende functionaliteiten binnen het elektronisch patiëntendossier softwarepakket. Mocht u toch liever een cursus of training volgen, dan biedt HCI GGZ diverse opties. Het supportportaal is 24/7 toegankelijk en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

HCI GGZ EPD-software ondersteunt een groot aantal koppelingen. Wij bieden vele functionaliteiten die u zelf eenvoudig kunt activeren of deactiveren. Zo kunt u het elektronisch patiëntendossier volledig naar wens inrichten en voor elke gebruiker een passend dashboard aanmaken. Het pakket bevat vanzelfsprekend koppelingen met alle bekende systemen (SVB-Z, COV, VECOZO, Zorgmail, ZorgDomein, etc.). HCI GGZ EPD-software is uiterst veilig en NEN7510 gecertificeerd.

De spil van het elektronisch patiënten dossier

Het middelpunt van het online EPD is de agenda. Deze is overzichtelijk in gebruik en met één klik krijgt u toegang tot het dossier van uw cliënt. Ook het toevoegen van onderzoeken of verslagen kan eenvoudig via de agenda plaatsvinden. Verder biedt de agenda vele functies en kunnen diverse voorkeuren worden ingesteld, bijvoorbeeld per individuele gebruiker of gebruikerstype. Net als bij het gehele HCI GGZ elektronisch patiëntendossier geldt: functies die u niet gebruikt, kunt u verbergen zodat ze niet in de weg zitten. De agenda is niet alleen toegankelijk via uw desktopcomputer, maar ook via uw mobiele apparaten zoals telefoon of tablet.

De online EPD-software van HCI GGZ is overzichtelijk en volledig. U kunt niet alleen basisgegevens invoeren, maar ook overige cliëntinformatie met betrekking tot bijvoorbeeld school en werk. Omdat het EPD werkt met tabbladen, behoudt u altijd het overzicht. Werkt u met volwassenen binnen de GGZ? Dan worden de verzekeringsgegevens automatisch gecontroleerd via COV. Bekijk alle EPD-functionaliteiten.

Validatie zonder belemmering

Als bepaalde gegevens, bijvoorbeeld bij een nieuwe cliënt, nog niet volledig zijn ingevuld, zal het systeem hier geen probleem van maken. De voortgang van de zorg zal hierdoor niet in het gedrang komen. Uiteraard wilt u wel een compleet dossier aanmaken om bijvoorbeeld de facturatie soepel te laten verlopen. Daarom zorgt de EPD-software voor dossiervalidatie en attendeert u op ontbrekende informatie die niet voldoet aan wet- of regelgeving.

Bent u manager binnen een GGZ-praktijk of -instelling? Dan kunt u diverse rapporten en statistieken oproepen, waardoor u snel inzicht krijgt in prioriteiten, bijvoorbeeld per hulpverlener of afdeling.

Cliënten toegang & communicatie via online EPD

Voor cliënten biedt het online EPD speciale toegang via het cliëntenportaal. Welke onderdelen uit het dossier ter inzage zijn voor de cliënt, bepaalt u als hulpverlener. Indien gewenst, is het mogelijk de cliënt te laten reageren op uw verslagen. U kunt de cliënt ook zelf een sessieverslag laten schrijven of een dagboek laten bijhouden. De EPD-software biedt daarnaast de optie om beveiligd met elkaar te communiceren, zonder dat een apart e-mailprogramma nodig is. De uitwisseling van berichten wordt automatisch aan het dossier toegevoegd, zonder dat hiervoor aparte handelingen nodig zijn.

100% focus op GGZ

De regels en financieringsstromen binnen de zorg veranderen regelmatig. Ons elektronisch patiëntendossier softwarepakket houdt deze veranderingen nauwlettend in de gaten. Elk jaar worden er aanpassingen gedaan om te voldoen aan alle regels en veiligheidseisen. Omdat HCI GGZ zich volledig richt op de GGZ, kunt u erop vertrouwen dat de EPD-software aan alle vereisten voldoet, zowel op het gebied van zorg als financiën. Dit doen we in nauwe samenwerking met partners en door geen enkele bijeenkomst of overleg met NZa, VECOZO, Zorgfinancials, GGZ Nederland of Vektis te missen.

Van intake tot facturatie biedt HCI GGZ volledige ondersteuning. Bij veranderingen in de regels worden nieuwe modules opgesteld, die zonder meerprijs beschikbaar zijn. Wij zorgen voor up-to-date informatie en functionaliteiten. Ook onderhoud aan het EPD-softwarepakket, hosting en dagelijkse back-ups zijn bij de prijs inbegrepen. Meer informatie over de kosten van onze EPD-software vindt u hier.

Waarborging privacy en veiligheid

Het HCI GGZ elektronisch patiëntendossier softwarepakket is voorzien van uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Er wordt niet alleen gewerkt met beveiligde en versleutelde verbindingen; uw GGZ-praktijk of -instelling krijgt ook een eigen database. U kunt zelf gebruikersaccounts aanmaken, waarbij ieder account toegankelijk is via een gebruikersnaam en wachtwoord. Door het gebruik van Two-Factor Authentication (2FA), bijvoorbeeld via een hardware key, SMS-code of app, wordt de veiligheid van gegevens extra gewaarborgd. Daarnaast is het mogelijk om IP-beveiliging in te stellen, zodat u kunt bepalen vanaf welke locaties er mag worden ingelogd. Meer informatie over EPD en 2FA.

HCI GGZ elektronisch patiënten dossier software uitproberen?

HCI GGZ werkt zeer nauw samen met de gebruikers van het EPD-systeem. We luisteren niet alleen naar de behandelaars en hulpverleners, maar ook naar de verhalen en wensen van het management en secretariaat. Samen hebben we een EPD gecreëerd dat optimaal functioneert voor iedereen en alle stromen binnen de GGZ. Ons EPD-softwarepakket is altijd in ontwikkeling. Wij zetten graag de puntjes op de i.

Wilt u ervaren of het HCI GGZ EPD aansluit bij uw wensen? Vraag dan een proefaccount aan.

Houd de regie met het EPD voor de GGZ van CRS

Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn dagelijks bezig om cliënten met psychische problemen te helpen, met alle beschikbare middelen. Een goed EPD is daarbij essentieel; het moet snel de juiste informatie tonen, gebruiksvriendelijk zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct kunnen vinden wat ze nodig hebben.