ECD SOFTWARE

Elektronisch cliëntendossier (ECD software) voor de GGZ

Als het gaat om optimale zorg, mag een gebruiksvriendelijk elektronisch cliëntendossier (ECD) niet ontbreken. Speciaal voor de GGZ heeft HCI GGZ een ECD-softwarepakket ontwikkeld, in zeer nauwe samenwerking met alle gebruikers van HCI GGZ; van zorgverleners tot management. Deze unieke focus zorgt voor een cliëntendossier waarmee u direct aan de slag kunt. Een pakket dat alle tools biedt die u nodig heeft en voldoet aan alle veiligheidseisen. Verder kunt u rekenen op uitstekende support, hosting, updates en back-ups, allemaal zonder extra kosten.

Cliëntendossier met alle denkbare functionaliteiten

Het ECD bevat alle functies die u nodig heeft binnen de GGZ.

De agenda vormt het hart van het cliëntendossier. Vanuit de agenda is het dossier van uw cliënt direct toegankelijk en is het mogelijk om gespreksverslagen toe te voegen. Verder kunt u rekenen op een breed scala aan functionaliteiten, zoals het verplaatsen van afspraken of toevoegen van memo’s. Verschillende modules zijn aan- of uit te schakelen. Hierdoor kiest u zelf de functies die bij u passen en heeft u geen last van overbodige items. Ons cliëntendossier softwarepakket is geschikt voor alle zelfstandigen, GGZ-praktijken en -instellingen. Bekijk alle CRS-functionaliteiten.

Patiënten- of cliëntendossier?

Een elektronisch cliëntendossier (ECD) wordt in de GGZ ook wel een elektronisch patiëntendossier (EPD) genoemd. Dit hangt af van de voorkeur voor de aanspreekterm. Sommige instellingen voor geestelijke gezondheidszorg spreken zorgbehoevenden aan als ‘cliënten’, andere als ‘patiënten’. Of u nu gebruikmaakt van een EPD of ECD, ons cliëntendossier voor de GGZ is werkelijk uniek.

Wilt u het pakket zelf ervaren? Vraag dan een proefaccount aan!

Passende website voor elke praktijk

Een moderne en gebruiksvriendelijke praktijkwebsite is een essentiële service voor uw cliënten. Uw Zorg Online biedt voor elke zorgverlener een passende website die er goed uitziet op elk apparaat. U heeft keuze uit verschillende voorbeeldwebsites, speciaal ontwikkeld voor uw type praktijk, instelling of organisatie. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom overstappen naar HCI GGZ ECD software?

Veel GGZ-praktijken en instellingen maken al gebruik van de cliëntendossier software van HCI GGZ. Sommige organisaties zijn overgestapt omdat hun oude ECD geen ondersteuning bood voor het zorgprestatiemodel. Andere kiezen voor HCI GGZ vanwege het uitgebreide aanbod voor alle stromen binnen de GGZ. Ook de mogelijkheid om te koppelen met andere systemen is voor diverse GGZ-instellingen een belangrijke factor. Bovendien biedt HCI GGZ een unieke werkwijze: gebruikers van het elektronisch cliëntendossier kunnen hun wensen kenbaar maken, die vervolgens worden meegenomen in de continue productontwikkeling. Nieuwe ontwikkelingen zijn altijd inbegrepen in de prijs, net als support en hosting.

Houd de regie met het EPD voor de GGZ van CRS

Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zetten zich dagelijks in om cliënten met psychische problemen te ondersteunen. Ze maken daarbij gebruik van alle beschikbare middelen. Een goed EPD is daarbij onmisbaar; het moet snel de juiste informatie tonen, gebruiksvriendelijk zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct kunnen vinden wat ze nodig hebben.