UW ZORG ONLINE CLIËNTOMGEVING​​

Uw digitale zorg, makkelijk geregeld ​​

Met de zorgapp Uw Zorg Online maken we digitale zorg bereikbaar voor iedereen. Van afspraken maken en efficiënt digitaal contact tot eHealth en dossiers inzien, consumenten regelen het zelf als u dat wilt. Zo houdt u meer tijd over voor échte zorg. Sluit ook aan bij het meest complete zorgplatform van Nederland voor meer gemak voor consument én praktijk.​

UW ZORG ONLINE CLIËNTOMGEVING​

Uw digitale zorg, makkelijk geregeld ​

Met de zorgapp Uw Zorg Online maken we digitale zorg bereikbaar voor iedereen. Van afspraken maken en efficiënt digitaal contact tot eHealth en dossiers inzien, consumenten regelen het zelf als u dat wilt. Zo houdt u meer tijd over voor échte zorg. Sluit ook aan bij het meest complete zorgplatform van Nederland voor meer gemak voor consument én praktijk.

Méér regie
voor uw cliënt

Meest gebruikte
platform in de zorg

Volledig geïntegreerd
in uw EPD

Meest complete zorgapp van Nederland 

Door aansluiting bij Uw Zorg Online kunnen zorgverleners toetreden tot het grootste zorgplatform van Nederland met ruim 3 miljoen gebruikers. Met koppelingen naar vrijwel alle huisartsen, ziekenhuizen, een groot deel van de apotheken en binnenkort paramedici vormt Uw Zorg Online dé Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Nederland waar de consument zorg regelt samen met de zorgverleners in het eigen zorgnetwerk.

Digitale voordeur
voor uw praktijk

Uw Zorg Online is koppelbaar met een breed pakket EPD’s en daarom geschikt als digitale voordeur voor vrijwel elk type zorgpraktijk. Via één omgeving kunt u efficiënt en veilig met uw cliënten communiceren en eenvoudig zelfmanagement en zorg op afstand aanbieden. Zo verlaagt u eenvoudig uw werkdruk en krijgen consumenten meer grip op hun gezondheid.

Wat kunnen uw cliënten via Uw Zorg Online ?

Veilig communiceren

Veilig contact voor zorgvragen en eenvoudig medische gegevens delen met aangesloten behandelaren. Uit te breiden met consultvoorbereidende vragenlijsten.

Inzage in dossier

Alle actuele medische gegevens, behandelplannen, bezoekverslagen en correspondentie bij elkaar. Voor meer controle en regie voor uw cliënten over hun gezondheid. 

Eenvoudig medicatie regelen

Van inzage in actuele medicatiegegevens tot eenvoudig online aanvragen herhaalmedicatie bij voorschrijver en apotheek.

Gezondheid bijhouden

Zelf metingen en dagboek bijhouden en delen met de zorgverlener. Keuze uit diverse modules voor zelfmanagement, preventie en zelfzorg.

Online afspraken 
en triage

Eenvoudig afspraken maken door cliënten direct in de agenda van de praktijk. Uit te breiden met met triage modules voor een betere toeleiding van de zorgvraag.

Toegang tot alle zorg

Via de app hebben cliënten al hun zorgverleners bij elkaar in één omgeving .

Beschikbare koppelingen

EPD koppelingen

Naadloze integratie met EPD’s van ondermeer Sanday, HealthConnected, Pharmapartners, CGM, Bricks, Vertimart en HCI voor de eerstelijn, GGZ en paramedie.

MedMij

Via MedMij koppelingen met huisarts-, ziekenhuis- en GGZ- EPD’s voor ondermeer dossierinzage.

Ehealth

Integraties met breed pakket ehealthprogramma’s als DigiDok, Quin, Moet ik naar de Dokter? en vele anderen.

Staat uw EPD of ehealthprogramma hier niet bij, of wilt u als partner samenwerken? Neem contact met ons op.

Onze partners