HEALTH CLOUD INITIATIVE​

Betere zorg,
makkelijk geregeld.

Iedereen in de zorg staat voor stevige uitdagingen. Tekort aan personeel, regelgeving en administratieve druk zorgen ervoor dat het leveren van de best mogelijke zorg lastig kan zijn. Als Health Cloud Initiative willen we de beste zorg bereikbaar houden voor iedereen. Dit doen we door slimme software te ontwikkelen, multidisciplinaire oplossingen aan te bieden en cliënt centraal te stellen. ​

Health Cloud Initiative

Betere zorg,
makkelijk geregeld

Iedereen in de zorg staat voor stevige uitdagingen. Tekort aan personeel, regelgeving en administratieve druk zorgen voor uitdagingen rondom het leveren van de beste zorg. Als Health Cloud Initiative willen we de beste zorg bereikbaar houden voor iedereen. Dit doen we door slimme software te ontwikkelen, multidisciplinaire oplossingen aan te bieden en cliënt centraal te stellen.

“We helpen zorgverleners en hun patiënten om het beste uit de zorg te halen voor een betere kwaliteit van leven.”

HCI purpose

Samen voor de zorg

Health Cloud Initiative bundelt de krachten van pioniers in EPD, PGO en eHealth tot één krachtig, compleet en eenvoudig pakket. Van fysiotherapeut tot logopedist en van zelfstandige praktijk tot grote instelling. Voor vrijwel elke beroepsgroep hebben we een oplossing voor minder gedoe en meer zorg.

Het HCI team

Mensen maken de zorg.
En de beste software voor de zorg.

HCI in cijfers

+ 200
Collega’s bouwen elke dag aan een nog beter HCI
+ 3 miljoen
Mensen geholpen met digitale zorg
+ 30.000
Aangesloten Zorgverleners
+ 30 jaar
ervaring in de zorg

Modern en open

HCI software is een open platform in de cloud, gemaakt met de nieuwste techniek en de beste beveiliging. Een groeiend aantal partners koppelt hun diensten aan ons platform. Bijvoorbeeld voor boekhouding, eHealth of zorgcommunicatie. Een helder EPD, de praktijkorganisatie en digitaal communiceren met uw patiënten, bij HCI vindt u alles achter één klik. En uw patiënten trouwens ook.

Voor praktijk en consument

Onze software maakt niet alleen het werk van zorgprofessionals makkelijker. Via Uw Zorg Online, dé zorg-app van Nederland, is digitale zorg gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Van afspraken maken en efficiënt digitaal contact tot eHealth en dossiers inzien, consumenten regelen het voortaan zelf als u dat wilt.

Bouw mee aan HCI

Word partner van HCI en profiteer van ons uitgebreide netwerk vol kennis en ervaring. Ontsluit uw applicatie via ons platform met miljoenen gebruikers. Samen maken we de zorg nog slimmer en toegankelijker. Klinkt goed?