HCI VOOR DIËTETIEK​

De makkelijkste praktijksoftware voor diëtisten ​

Slimme software maakt de organisatie van alles rond de zorg makkelijker. Met direct inzicht in een helder EPD. Probleemloos communiceren met cliënten en zorgcollega’s. Moeiteloos declareren en voldoen aan alle regels. Sneller de administratie afhandelen. Zo blijft er meer tijd over wat echt belangrijk is: de beste zorg voor uw cliënten.

HCI VOOR DIËTETIEK​

De makkelijkste praktijksoftware voor diëtisten ​​

Slimme software maakt de organisatie van alles rond de zorg makkelijker. Met direct inzicht in een helder EPD. Probleemloos communiceren met cliënten en zorgcollega’s. Moeiteloos declareren en voldoen aan alle regels. Sneller de administratie afhandelen. Zo blijft er meer tijd over wat echt belangrijk is: de beste zorg voor uw cliënten.​

Slimme voedingsberekeningen

Up-to-date kwaliteitsrichtlijnen

Alles-in-één

EPD voor de diëtist

Diëtisten hebben een passie voor alles wat met diëtetiek te maken heeft. Een EPD moet daarin ondersteunend zijn. Evry is het EPD van HCI dat zich daar op richt. Alles-in-één software die het mogelijk maakt cliëntendossiers bij te houden, afspraken online in te plannen, declareren, voedingsberekeningen en dat allemaal direct gekoppeld aan het EPD.

Zorgapp voor uw cliënten

Voor uw cliënten bieden we Uw Zorg Online, dé zorg app van Nederland, waar de consument zorg regelt samen met de zorgverleners in het eigen zorgnetwerk. Hier kunt u als diëtist straks ook cliënten digitaal veel meer zelf laten regelen en betrekken bij hun behandeling. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is: de beste zorg voor uw cliënten.

Over HCI

Health Cloud Initiative bundelt de krachten van pioniers in EPD, PGO en eHealth. Opgeteld hebben we ruim 30 jaar ervaring in bewezen oplossingen voor professional en patiënt. We zijn actief in eerstelijnszorg, apotheken, GGZ en paramedische praktijken. Samen hebben we alles in huis om bijna alle zorgverleners van Nederland te helpen.

+ 3 miljoen
gebruikers
+ 200
medewerkers
+ 30.000
zorgverleners
+ 30 jaar
ervaring in de zorg