HCI voor oefentherapie

Complete praktijksoftware voor oefentherapeuten

Slimme software maakt de organisatie van alles rond de zorg makkelijker. Met direct inzicht in een helder EPD. Probleemloos communiceren met cliënten en zorgcollega’s. Moeiteloos declareren en voldoen aan alle regels. Sneller de administratie afhandelen. Zo blijft er meer tijd over wat echt belangrijk is: de beste zorg voor uw cliënten.​

HCI VOOR OEFENTHERAPIE

Complete praktijksoftware voor oefentherapeuten

Slimme software maakt de organisatie van alles rond de zorg makkelijker. Met direct inzicht in een helder EPD. Probleemloos communiceren met cliënten en zorgcollega’s. Moeiteloos declareren en voldoen aan alle regels. Sneller de administratie afhandelen. Zo blijft er meer tijd over wat echt belangrijk is: de beste zorg voor uw cliënten.

Geautomatiseerd declaratieproces

Makkelijker werken en meer tijd voor zorg

Efficiënte en uniforme verslaglegging

EPD voor de oefentherapeut

Oefentherapeuten zijn iedere dag bezig om patiënten goed te leren bewegen. Dat doen ze met alle middelen die ze ter beschikking hebben. Een goed EPD is daarbij essentieel en moet snel de juiste info tonen, makkelijk in gebruik zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct zien wat ze willen zien.

Zorgapp voor uw patiënten

Voor uw patiënten bieden we Uw Zorg Online, dé zorg app van Nederland, waar de consument zorg regelt samen met de zorgverleners in het eigen zorgnetwerk. Hier kunt u als ergotherapeut straks ook patiënten digitaal veel meer zelf laten regelen en betrekken bij hun behandeling. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is: de beste zorg voor uw patiënten.

Over HCI

Health Cloud Initiative bundelt de krachten van pioniers in EPD, PGO en eHealth. Opgeteld hebben we ruim 30 jaar ervaring in bewezen oplossingen voor professional en patiënt. We zijn actief in eerstelijnszorg, apotheken, GGZ en paramedische praktijken. Samen hebben we alles in huis om bijna alle zorgverleners van Nederland te helpen.

+ 3 miljoen
gebruikers
+ 200
medewerkers
+ 30.000
zorgverleners
+ 30 jaar
ervaring in de zorg